Doprava za 79 Kč. Při objednávce nad 2500 Kč doprava zdarma!

Riesling Sans Soufre Natural 2018, NEPRAŠ & Co

Neohodnoceno

Naturální Riesling 2018 z vinice Altenberg, ozdobený jedinečnou etiketou od streetartové legendy TIMA. Toto víno bylo vinifikováno bez jakýchkoliv aditiv, spontánně oxidativně kvašeno ve speciálním sudu Doppelstuck, a bez čiření a filtrace. Lahvováno na konci listopadu 2023, neobsahuje žádnou přidanou síru. Tento Riesling nabízí autentický zážitek s čistou chutí a bohatým charakterem, který nadchne každého milovníka naturálních vín. Na zdraví!

390 Kč 322,31 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (2 ks)
Kód: 792
Riesling Sans Soufre Natural 2018, NEPRAŠ & Co
Neohodnoceno
Riesling sans soufre 2018
Bílé Bio CZ Cukr: Suché

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Alkohol: 13.5%
Barva: Bílé
Cukr: Suché
Druh: Tiché
Klasifikace: Moravské zemské
Kyseliny: 6,9 g/l
Oblast: Morava
Odrůda: Ryzlink rýnský
Zbytkový cukr: 0 g/l
Země: Česká Republika
Ročník: 2018
Objem: 0,75l
Podoblast: Mikulovská
Složení: Obsahuje siřičitany
Víno: Bílé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

NEPRAŠ & Co.

jsme založili koncem roku 2012 a hned na jaře 2013 jsme vysadili v Pavlově nové vinice, což ale neznamená, že teprve tehdy jsme s vínem začali. Naše činnost zasahuje mnohem hlouběji do historie, a sice do roku 1999, kdy Radomír Nepraš založil vinařství Reisten a po celých 11 let byl autorem jeho vizí. Náš enolog a jeho syn Ondřej Veselý v Reistenu rovněž dlouhé roky působil, takže bylo na čem stavět.

NEPRAŠ & Co.

jsme založili koncem roku 2012 a hned na jaře 2013 jsme vysadili v Pavlově nové vinice, což ale neznamená, že teprve tehdy jsme s vínem začali. Naše činnost zasahuje mnohem hlouběji do historie, a sice do roku 1999, kdy Radomír Nepraš založil vinařství Reisten a po celých 11 let byl autorem jeho vizí. Náš enolog a jeho syn Ondřej Veselý v Reistenu rovněž dlouhé roky působil, takže bylo na čem stavět.

Při produkci vín pracujeme s jinou technologií, než je v současnosti u nás obvyklé: bílá vína v naší produkci kvasí a zrají zpravidla po dobu 11 měsíců až po naplnění do láhve v dřevěných sudech o objemu 2500, 1800 a 1200 l - prakticky od sklizně do další sklizně. To jim, kromě organického způsobu pěstování révy i zpracování vín, dává zcela jinou dimenzi. Vznikají tak vína harmonická, ve kterých vyniká jejich odrůdový charakter a buket. Vína jsou díky dlouhému zrání na sudu také velmi stabilní a v čase se velmi dobře rozvíjí.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Mikulovská
založeno: 2012