Červené víno odrůdy Marzemino a Merlotu osloví každého milovníky vína, ale i opravdového vinného znalce. Po ruční sklizni hroznů probíhá kvašení vína v ocelových nádobách za procesu macerace na lupkách po dobu zhruba 20 dní. Poté zraní pokračuje ve stejných nádobách, ale na jemných kalech. Vychutnejte si lahodné víno s ovocnou vůní a výrazným závěrem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
COSTADILA
Costadila je malou tradiční farmou a vinařstvím s ekologickým zemědělstvím, které se nachází v kopcích severně od Benátek. Pěstování hroznů a následná výroba vína je založená na organických postupech, a to ve všech fázích výroby. Hrozny jsou zdejšími vinaři sbírány ručně a jejich kvašením dochází k výrobě nefiltrovaného a nečiřeného prosecca bez přidaného oxidu siřičitého. Typická a sytě oranžová barva naznačuje proces macerace vína na slupkách.
COSTADILA
Costadila je malou tradiční farmou a vinařstvím s ekologickým zemědělstvím, které se nachází v kopcích severně od Benátek. Pěstování hroznů a následná výroba vína je založená na organických postupech, a to ve všech fázích výroby. Hrozny jsou zdejšími vinaři sbírány ručně a jejich kvašením dochází k výrobě nefiltrovaného a nečiřeného prosecca bez přidaného oxidu siřičitého. Typická a sytě oranžová barva naznačuje proces macerace vína na slupkách.