V suché a skalnaté syracha, kde se svahy pohoří Aigialeia protínají a vytvářejí ideální terén pro „hrdinské vinařství“, se všestranný domorodý roditis pěstuje vedle elegantně kosmopolitního Viognieru, aby vytvořil jedinečnou směs. Víno zraje pět měsíců v jejich gravitačním vinařství a poté zraje v láhvi, aby vytvořilo plné gastronomické bílé víno s impozantní osobností.
Bohaté a komplexní na patře, s ideální rovnováhou kyselin a olejnatosti, charakteristickou mineralitou a trvalou aromatickou dochutí.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rouvalis
Nadmořská výška, skalnaté výběžky, malé výběrové vinice, terasy s výhledem na Korintský záliv, společně tvoří ideální místo pro horské „hrdinské vinařství“, v jedné z nejzajímavějších vinařských oblastí na světě, Aigialeia. Modelové gravitační vinařství Rouvalis funguje v srdci Aigialeia od roku 1990 a vytváří vína s temperamentem, který vyjadřuje výrazný a jedinečný terroir. V roce 1990 Angelos Rouvalis s využitím svahů hornaté Aigialeia vytvořil modelové gravitační vinařství speciálně navržené pro výrobu jakostních terroirových vín. Sklon terénu zde dává procesu výroby vína přirozený, neuspěchaný a klidný tok
Rouvalis
Řecká vína vinařství Rouvalis
Nadmořská výška, skalnaté výběžky, malé výběrové vinice, terasy s výhledem na Korintský záliv, společně tvoří ideální místo pro horské „hrdinské vinařství“, v jedné z nejzajímavějších vinařských oblastí na světě, Aigialeia. Modelové gravitační vinařství Rouvalis funguje v srdci Aigialeia od roku 1990 a vytváří vína s temperamentem, který vyjadřuje výrazný a jedinečný terroir. V roce 1990 Angelos Rouvalis s využitím svahů hornaté Aigialeia vytvořil modelové gravitační vinařství speciálně navržené pro výrobu jakostních terroirových vín. Sklon terénu zde dává procesu výroby vína přirozený, neuspěchaný a klidný tok